Derma Consult | Livia Fedeles

Over Derma Consult

Schoonheid door gezondheid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf en speelt een centrale rol in onze totale gezondheid. Derma Consult heeft een uitgebreid aanbod aan geavanceerde behandelingen om diverse huidproblemen te verhelpen en uw gezondheid te bevorderen.

De werking van onze organen en de werking van de huid zijn nauw met elkaar verbonden.

Voor een gezonde huid met een natuurlijke uitstraling is verzorging noodzakelijk, maar ook aandacht voor onze gezondheid.

Derma Consult geeft die aandacht. Wij gaan samen met u op zoek naar de oorzaak van onvolkomenheden van de huid en verhelpen deze. En wij gaan nog een stap verder. Wij helpen u met de opbouw van een goede en effectieve verzorging van de huid, zodat de resultaten duurzaam zijn en een natuurlijke uitstraling het gevolg is. Schoonheid door gezondheid is ons motto!

Derma Consult heeft een uitgebreid aanbod aan geavanceerde behandelingen om diverse huidproblemen te verhelpen en uw gezondheid te bevorderen. Door samenwerking met vitaliteit-,  fysiotherapeuten en natuurgeneeskundigen kunnen wij duurzaam resultaat garanderen. 

De producten die wij in de salon gebruiken hebben wij geselecteerd op hun natuurlijke werking en samenstelling. De fabricage van onze producten vindt plaats onder strenge controle en op dezelfde wijze als geneesmiddelen.

© Alle rechten voorbehouden. Voorwaarden voor gebruik en uitsluiting aansprakelijkheid.